Dag 32 - google statistik

Dag 33 – arbejde Jubii

Åhh kom på arbejde efter 1. Mdr Blev mødt af 100 knus, kram og jeg har savnet dig! Åh de her unger altså, de er de bedste. Lige i dag har jeg absulut intet ønske om at forlade arbejdsmarkedet. Jeg kommer SÅ meget til at savne både kollegaer men ikke mindst ungerne. Er superglade for at være tilbage for en stund, samtidig med at jeg bliver uendelig trist over at forlade arbejdsmarkedet på den her måde med den her L….sygdom.

Formår at være 100% på og glemme alt om sygdom. Springer rundt og hjælper med forskellige danskopgaver og elsker det. Har en fuldstændig normal og dejlig dag med møder, forberedelse og undervisning. Love it😃

Har en aftale om at få lavet eyeliner hos den bedste/ sødeste kosmetolog i Sankt Peder Stræde. Det kilder🤣 bedøvelsen virker ret godt. Det blir supergodt og føler mig godt rustet til at tabe håret. Gør rimelig nas, da bedøvelsen aftager, men det blir hurtigt bedre.

Vel hjemme igen bliver jeg mødt af drengene, de to ældste børnebørn. På trods af massiv træthed syntes jeg det er skønt at se dem igen og nyder deres selskab til aftensmad og hygge.

Så alt i alt en super god dsg og næsten normal – skønt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 32 - google statistik