Dag 33 - arbejde Jubii

Dag 34 – omsorg og fodbold

Endnu en arbejdsdag med meget udadreagerende og larmende børn, men stadig skønt at være på arbejde. Mange forældre kommer hen og viser deres omsorg med knus og et “det er godt at se dig” og “godt du snart skal have sommerferie og til at nyde dit otium” De ved ikke hvad jeg fejler og tror jeg igen har været væk på grund af nyrebækkenbetændelse. Kan mærke jeg næsten ikke kan klare, at de tror jeg bare skal til at nyde livet. Får sagt til nogle stykker, at jeg skal i behandling og kan mærke jeg er tæt på at bryde sammen og at de stakkels forældre bliver meget berørt af det. Men har behov for at sige tingene højt, for jeg skal jo IKKE nyde min efterløn og alderdom, ikke foreløbig i hverttilfælde.

Kommer hjem tids nok til at kunne se fodbold sammen med det meste af min pukkelryggede familie. Havde dem alle til grill. Ungerne legede med vand og var både meget våde og meget kolde. Mændene råbte og huede og drak øl til fodboldkampen, manden min passede grillen og jeg lavede tilbehør – så alt var som det plejer st være – dejligt normalt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 33 - arbejde Jubii