Kræftfri, men ikke helbredt!!

Risikogruppe og Corona

Dengang for 14 dage siden, da alt var normalt og vi stadig kunne samle hele familien og holde fødselsdag🙈

Nu! Ja nu er jeg nærmest gået i frivillig karantæne! Jeg har et barnebarn der har feber og hoste😳 og jeg så ham for 6 dage siden. Jeg har også selv været halvsløj, ondt i halsen og hovedpine. Skal jeg nu være nervøs? Ja det skal jeg vel for jeg er nemlig ikke bare i een risikogruppe men hele to – stadig i behandling for brystcancer og en diagnose for diabetes. Det har så betydet at det ikke er mig der handler ind, ikke mig der går med hunden og heller ikke mig der mødes med venner lige pt. Har lige aflyst to arrangementer! Men, men, men, ingen ved jo hvad barnebarnet eller jeg selv for den sags skyld har fejlet. Sikkert slet ingenting, andet en forkølelse!  Men jeg er jo nød til at tage de forholdsregler jeg kan.

Alligevel vovede jeg mig ud i det gode vejr forleden, med den klare intention at skulle holde afstand og opføre mig eksemplarisk efter foreskrifterne😉 Det viste sig bare at være sværere end som så. Alle, siger alle, havde fået samme tanke og var draget fra byen og op langs Strandvejen. Ikke så underligt, her har alle cafeer og barer åbent. Her sad både unge som gamle meget tæt sammen og udvekslede både håndtryk, knus og kindkys, drak Rose, kaffe og øl! Mega hyggeligt, hvis ikke det bare var fordi ALT var i strid med myndighedernes råd og vejledning mht smittespredning af Coronavirus. Jeg selv, løb, med hovedet pakket ind i et tørklæde,  spidsrod mellem alt for mange mennesker for at komme hurtigt tilbage til bilen og hjem. Jeg var ærlig talt målløs! Hvordan kan det være at de her overfyldte cafeer, der nemt husede 100 mennesker, overhovedet må holde åbent? Hvordan kan det være natklubber og diskoteker ikke har lukket! Og ikke mindst, hvordan kan det være mine medmennesker kan opføre sig så uansvarlige?? Ærligt! De opførte sig fuldstændigt som de plejer også de ældre der er i risikogruppen. Een ting er, jeg gerne vil undgå at blive syg pga af mine risici, en anden er, at jeg aldrig vil tilgive mig selv, hvis jeg fik smittet min familie lige fra lille nye Z til min gravide svigerdatter. Og så vil jeg altså meget meget gerne se dem vokse op og følge dem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kræftfri, men ikke helbredt!!