Dag 4 - nede i et sort hul

Dag 5 – stadig nedtur

Render rundt som en zombie. Det ene øjeblik helt nede, det næste optimistisk. Skal virkelig tage mig sammen for at tage på arbejde. Hiver mig selv afsted, bander over alle mine medbilisters kørsel, råber uhæmmet ud af vinduet “så kør dog” Får dog taget mig sammen, da jeg kommer ind i “min” klasse. Her er alt normalt, med oversukkrede energiske unger der styrter rundt, dejligt normalt. Møder mit team, der igen lægger ører til alle mine tanker, fortæller om den aggressive kræftform, en kollega bryder sammen, jeg bryder sammen

Jeg VIL ikke det her

Får ringet til Riget, bliver nødt til at blive lidt beroliget. Det blir jeg ikke, ja det er en aggressiv form, ja vi holder øje med dine blodprøver, ja vi kan give Herceptin oven i kemo og stråler, ja altså måske, det ved vi først efter operationen – øh – I skulle jo fjerne min angst, kom nu, giv mig nu en garanti. Ved godt det er en overleversygdom, men jo desværre ikke for alle.

Jeg VIL ikke det her

Får blomster fra teamet og skolen, knus og kram og lidt flere tårer. Går hjem, har det lidt bedre end i går, kun lidt, indser at jeg MÅ tro på, jeg kommer over på den anden side, rask vel og mærke. Manden min laver meget grøn aftensmad, vi snakker lidt om hvad der skal ske i morgen, men går rundt om den der PET scanning, som om den varme grød.

Jeg VIL ikke det her

Kan ikke lade være, åbner min journal igen, MÅ bare vide om de har skrevet noget om den scanning, der står intet, pyh ha, skal jeg så ikke ha den? Gennemgik mine blodprøver igen, googler alle værdier og hvad de står for. Nu virker det heldigvis ikke helt slemt. Nu har jeg “ kun” metastaser i lever og knoglemarven😉 Snakker med min boss der også er tydeligt berørt. Tager tidligt hjem, lægger mig på sofaen og sover, så tænker jeg da ikke dårlige tanker så længe!

Jeg VIL ikke det her

Herhjemme er vi tavse, jeg prøver at sætte ord på min angst, men bliver mødt med, at det klarer “vi” selvfølgelig gør vi det – indimellem bliver det nærmest sidestillet med at handle ind i Netto, det klarer “vi” også. Jeg er SÅ træt, hvorfor er jeg så træt!!

Jeg VIL ikke det herd57fdf07-f026-4ce6-ae0f-e6d82fb0fcc2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 4 - nede i et sort hul