Dag 54 - 57 Gys for et fængsel

Dag 58 – 61 – tilbage i hytten

Tilbage i huset igen. Fantastisk følelse og bliver mødt af glade børnebørn og piger der har købt en “velkommen tilbage” gave til mig – de smukkeste øreringe. Vi går i gang med at rette mine sidste hårstrå til mens drengene skeptisk kigger på. Det har fyldt en del hos syvårige Gustav det med håret, men nu hvor han ser det i Real live, bliver det hurtigt en naturlig ting for ham. Treårige Frederik er mere skeptisk, for han troede jeg lå på hospitalet for at få håret på igen, så han mener ikke rigtig de har gjort deres arbejde ordentligt😂 Vi vænner os alle hurtigt til, at nu ser jeg altså sådan ud og det er meget nemmere end jeg troede. Jeg tager dog hue på når jeg bevæger mig uden for huset, hvilket nu bekymrer Gustav meget, for han mener jeg måske får en nedsmeltning her i 38 graders varme.

Resten af dagene går med strandture, madlavning, spil og hygge og jeg nyder i den grad at være sluppet ud fra det hospital og nyder at være sammen med hele min familie på normal vis – dejligt, jeg lige fik de dage med.

Søndag bruger vi en del af dagen på at gøre rent og rydde op og alle glæder sig vist til at komme hjem, alle er mætte af varme, sol, strand og græsk mad. Flyveturen bliver noget af en bumletur med en del uvejr på vejen, men her hjælper min sygdom mig den anden vej, angsten for flyveturen fylder ikke nær så meget som tidligere for jeg vil leve livet fuldt ud og det indbefatter også flyveture – sådan er det bare!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 54 - 57 Gys for et fængsel