Dag 70 - 93 - Zombie

Dag 94 – 100 – Døden nær eller?

Så gik den ikke længere. Feberen steg, lå lige på grænsen og jeg blev bedt om at komme ind på Herlev og få taget blodprøver😢 Var “indlagt” 6 timer for at vente på svar på prøverne. En isolationsstue var gjort klar også selv om de regnede med at jeg kunne komme hjem samme dag. Det kom jeg medbringende piller for en urinvejsinfektion igen igen.

Men hjemme, fredag aften, hygge med mand og hund og guf, skønt også selv om jeg igen sad i min tyndslidte sofa.

Lørdag formiddag sidder jeg der igen. Tlf ringer: Goddag det er fra Onkologisk afdeling på Herlev, kunne du komme herind medbringende nogle ting, du skal indlægges. Nej, Nej, Nej!! For første gang efter operationen brød jeg samme, ikke mere hospital, ikke flere infektioner, jeg magter det ikke. Jeg vil have mit liv tilbage😢😟

Ankommer igen til “min” isolationsstue, hvor der hurtigt kommer en læge til stede. Hun fortæller stille og roligt at den VRE bakterie (en multiresistent bakterie) som jeg nok har reddet mig på Herlev Hospital tidlige eller på Kreta og som normalt er forholdvis fredelig, hvis man altså ikke lige som mig er nedbrudt af kemo – den bakterie er gået i BLODET!! Man ved ikke helt hvad man skal gøre for man  har ikke rigtig haft et fortilfælde før. Nej! Det er da for f….. klart, nu igen skal jeg være så forbandet speciel. Jeg har ikke bedt om det, vil bare være normal!

Jeg VIL ikke det her

Nu bruges timer på at skaffe noget helt specielt medicin. Læger og microbiologer holder timelange telefonkonferencer og jeg ligger her og aner ikke om jeg er købt eller solgt. Skal måske lige nævnes, at meget svækkede mennesker kan dø af det her lort. F….. for meget hvis en bakterie, erhvervet på et hospital, skal tage livet af mig og ikke min kræftsygdom. Efter mange timer bliver noget medicin fremskaffet, noget bliver kørt fra Riget!! Samtidig bliver jeg også kørt til CT scanning hvor min mave bliver scannet. Her finder man ud af jeg også har en voldsom betændelsestilstand, hvilket også skal behandles 🙈😳😱

Så her ligger jeg, får 6 forskellige slags medicin intravenøst ialt ca 8 timer om dagen. Selv personalet siger de aldrig har set noget lignende, men , men, men, måske kommer jeg hjem i morgen for mine infektionstal er faldet og jeg er ikke død endnu😂 og det ser ud til medicinen virker👌👏 Min kemo er udsat, men sådan er det, nu vil jeg bare hjem!

Kryds fingre for mig😘

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 70 - 93 - Zombie