FRI FRI FRI eller noget.....

Mit liv EFTER brystkræft

Det er MEGET lang tid siden, jeg har været her, men der er bare sket SÅ meget.

Sidst fortalte jeg at jeg havde droppet mine antiøstrogen piller fordi jeg havde så mange følgevirkninger af dem, så mange smerter i mine ben og svært ved at gå og cykle. Det var så ikke dem – det blev overhovedet ikke bedre!!!

Så forsøgte jeg mig med en kiropraktor og det blev så meget bedre. Er så blevet bevist, at det er min ryg ( tre diskusprolapser) der driller mig med smerter i skinneben og læg, MEN desværre er det også bevist at min snurren i fødder og tæer og meget stive led (dårlig balance) er senfølger, ikke kun af antiøstrogen pillerne, men i høj grad nok også af kemoen OG det er ikke sikkert det nogensinde forsvinder. Den er svær at sluge fordi jeg føler mig SÅ meget dårligere fysisk end for blot små tre år siden! Har besluttet mig for, at jeg må leve med det og ikke kun leve med det, men leve positivt med det og derfor har jeg haft så travl det sidste 1/2 år.

Jeg vred armen om på min bedre halvdel og fik ham med på at prøve at sælge vores rækkehus igen, det der i tre plan, og det lykkes, sådan. Endda ret hurtigt. Vi havde skrevet under på et andet hus og to dage før vi havde solgt fik at vide, at der var nogle andre der gerne ville have det hus vi havde skrevet under på – vi havde lavet et betinget køb – det lykkes os at få sælger til at vente to dage og det lykkes vores ejendomsmægler at lukke salget af vores hus på de to dage, så vi fik det! Det er ikke et hvilket som helst hus og så ligger det i Gilleleje!

Jep i Gilleleje – øh, jeg kommer fra København og kender ikke en dyt til Gilleleje – men det er et lækkert hus, var til at betale og i nærheden af eet af vores børn. I tilgift har jeg så fået et arkitekttegnet ETPLANSHUS hus i fuldstændig fantastiske naturomgivelser, jeg elsker det. Altså lige nu elsker jeg det knap så meget, for vi bor pt i sommerhus fordi huset skal renoveres!

Jeg har besluttet mig for, at trods senfølger, vil jeg have et positivt liv og gøre de ting jeg brænder for. En ting var et etplanshus og et liv tæt på havet. Det har jeg fået og jeg nyder hvert sekund. Et andet er, jeg igen tager mine forhadte piller, men nu kun tre gange om ugen. Det tror jeg på, så sådan bliver det. Jeg går tur hver dag, uanset mine ben, det tror jeg også på!

Fremover vil jeg skrive om mit liv efter kræft og ikke mindst livet som positiv kræftpatient med senfølger, mest for min egen skyld, men håber da også nogen vil læse med, så kig gerne på min instagramprofil: livetefterbrystkraeft

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRI FRI FRI eller noget.....